Filtermat

FAMILIEBEDRIJF SINDS 1985

Filtermat Filters werd in 1985 opgericht door Ing. Marcel De Bruyn en is gespecialiseerd in industriële filtratie.
Ons filtergamma telt ondertussen meer dan 3400 producten waardoor wij u een volledig assortiment filters en accessoires kunnen aanbieden. Naast onze  automatisch zelfreinigende vloeistoffilters kan u bij ons ook terecht voor kaarsenfilters, filterkaarsen, korffilters, filterelementen, zakkenfilters, filterzakken, automatische bandfilters, luchtfilters, onderdelen enz…

Zonen Koen en Tom De Bruyn draaien intussen ook al meer dan 20 jaar mee in het bedrijf dus de continuiteit is verzekerd!

Wat kunnen wij u bieden?

Onze filters voldoen steeds aan een hoogste kwaliteitsnormen, wij werken enkel met gerenommeerde leveranciers.

In ons magazijn te Temse hebben wij 4000m² opslagruimte en een eigen productielijn om u zo snel mogelijk een gepaste filter te kunnen leveren.

Heeft u een iets oudere filter en bent u op zoek naar vervangstukken? Filtermat heeft veel in voorraad en helpt u graag verder met het zoeken van een oplossing.

Om er zeker van te zijn dat onze filtratie oplossingen perfect passen bij uw installatie, kunnen wij ook in bepaalde gevallen testfilters aanbieden. Contacteer ons gerust voor meer info.

Marcel De Bruyn

Oprichter

Koen De Bruyn

Zaakvoerder

kdebruyn@filtermat.be

Lucht en vloeistof-filterspecialist + technische ondersteuning

Tom De Bruyn

Zaakvoerder

tdebruyn@filtermat.be

Chemisch & process vloeistof-filterspecialist + technisch ondersteuning

Barbara Stockmans

Opvolging facturatie en betalingen

bstockmans@filtermat.be

Robin d'Hoe

Robin D’Hoe

Account manager

rdhoe@filtermat.be

Lucht en vloeistof-filterspecialist + technische ondersteuning

Kristel Thiron

Hoofd Administratie

kthiron@filtermat.be

Bestellingen, Leveringen, klantenbeheer, offertes

Kelly Vanderveken

Kelly Vanderveken

Administratie

kvanderveken@filtermat.be

Bestellingen, Leveringen, verzendingen, offertes

Frank Mees

Magazijnbeheer

Onze specialisatie

Filtermat is gespecialiseerd in het bedenken en aanbieden van industriële filtratie oplossingen die naadloos integreren binnen uw bestaande installaties. Uw ideale partner voor zowel lucht- als vloeistoffiltratie.

Onze geschiedenis

Filtermat werd opgestart in 1985 door ing. Marcel De Bruyn. Zonen Tom en Koen De Bruyn werken intussen al meer dan 20 jaar in het familiebedrijf dat gevestigd is in Temse. Enorm veel vakkennis en continuïteit zijn bij ons gegarandeerd.

Onze unieke vakkennis

Onze vakkennis, de aangeboden oplossingen, de geleverde producten en onze technische ondersteuning zijn een waarborg voor een adequate aanpak. Dankzij onze medewerkers en technisch opgeleid personeel kunnen wij u steeds de beste oplossingen aanbieden.

Onze toekomstvisie

Filtermat is gedreven om steeds de nieuwste technologieën te kunnen aanbieden in een goede prijs / kwaliteit verhouding. Onze unieke kennis en constante bijscholing zorgen ervoor dat wij steeds de juiste filter vinden voor uw project.