OFFICIEEL EXCLUSIEF VERDELER

FILTERZAKKEN


Take a closer look
Chemische en thermische resistentie

 
SNAP-RING
Veelzijdigheid in toepassing  
SENTINEL®
Een bypassvrije filterconstructie

SNAPRING filterzak

Technical Data Sheet

SNAP-RING filterzakken zijn met twee verschillende soorten kraagringen, zes verschillende soorten mediamateriaal en elf micronages leverbaar. SNAP-RING filterzakken kunnen daardoor gebruikt worden voor zowel corrosieve chemicaliën, agressieve oplosmiddelen evenals bij hogere temperaturen. Met zoveel keuzes is de juiste HAYWARD filterzak leverbaar voor elke toepassing.  

SENTINEL filterzak

Technical Data Sheet

SENTINEL® filterzakken van HAYWARD vertegenwoordigen de industriële standaard voor een bypassvrije filterconstructie. Leverbaar in polyester en polypropyleen, zijn alle SENTINEL® filterzakken voorzien van :
  • SENTINEL® drukreactieve afdichtingsring
  • Siliconenvrij naaldvilt
  • Supersterke gelaste constructie
  • Geconstrueerd van vezelvrije naaldvilt
         
DURAGAF™
DURAGAF™ voor hoge prestatie  
LOFCLEAR™
Absolute filtratietoepassingen

DURAGAF filterzak

Technical Data Sheet

Extended Life filterzakken zijn ontworpen om U geld te besparen. DURAGAF™ filterzakken vertegenwoordigen het allernieuwste op gebied van naaldvilt-zakfiltermedia. De unieke structuur van deze filterzakken levert gelijkblijvende prestaties, met een levensduur die 2 tot 5 maal langer is dan bij het standaard naaldvilt. Een lager verbruik van filterzakken, minder onderbrekingen, minder manuren voor het wisselen van de filterzakken, minder opslag en minder afval zorgen ervoor dat de algemene filtratiekosten drastisch beperkt kunnen worden.

 

 

LOFCLEAR filterzak

Technical Data Sheet

LOFCLEAR™ filterzakken maken tegenwoordig absolute filtratie mogelijk in veel toepassingen, waar alleen standaard filterzakken gebruikt werden omwille van de lagere kostprijzen. De LOFCLEAR filterzakken bevatten geen extracten of smeermiddelen zoals siliconenoliën overeenkomstig de voedingsmiddeleisen. Daarom zijn zij gemaakt van 100% puur polypropyleen. Bovendien maken de olieabsorberende eigenschappen de LOFCLEAR filterzakken bijzonder geschikt voor de gewenste olieverwijdering in de verf- en coatingindustrie.
         
ACCUGAF™
Efficiëntie > 99 %  
PROGAF™
Toenemende dichtheidsstructuur

ACCUGAF filterzak

Technical Data Sheet

De ACCUGAF™ filterzak van Hayward verlegt de grens van zakfiltratie ver weg van de traditionele ontwerpen. Met efficiëncie> 99%, levert elk ACCUGAF™ model een zeer kosteneffectieve filtratieoplossing bij veeleisende toepassingen. Door de juiste keuze van het type bij deze vijf filterzakken optimaliseert U zelf de levensduur.

 

PROGAF filterzak

Technical Data Sheet

PROGAF™ filterzakken bieden een nieuw alternatief waar absolute filtratie wordt vereist. Door de toenemende dichtheid levert de dieptefiltratie van PROGAF™ een hoge efficiëntie (> 99,98%) en een lange levensduur met daarbij de voordelen van een filterzak. In vergelijking tot andere filtratietechnologieën levert PROGAF™ lagere gebruikskosten terwijl het toch ook het omwisselgemak heeft dat typisch is voor een filterzak.

         
CLEARGAF™
Ontworpen volgens de eisen van de voedingsmiddelenindustrie  
HAYFLOW™
HAYWARD'S revolutionaire nieuwe filterelement

CLEARGAF filterzak

Technical Data Sheet

CLEARGAF™ is de eerste en enige serie filterzakken, die speciaal ontworpen is volgens de eisen van de voedingsmiddel, drank- en farmaceutische industrie. Samengesteld uit verschillende filtersoorten levert CLEARGAF™ als enige de onderstaande eigenschappen :

  • Alle materialen zijn in overeenstemming met FDA volgens 21CFR177
  • Volledig in overeenstemming met de EU-richtlijnen volgens 90/128/EEC
  • Onafhankelijk getest en gecertificeerd
  • Speciale individuele verpakking en controle van het magazijn
 

HAYFLOW filterzak

Technical Data Sheet

Met dit nieuwe filterelement heeft HAYWARD technologie het beste van zowel zak- als kaarsenfilters samengebracht in een enkel filterelement. Omdat het oppervlak van de HAYFLOW™ 70% groter is dan een vergelijkbare maat filterzak, zullen de bestaande systemen die HAYFLOW™ gebruiken een langere levensduur hebben en zijn minder wisselingen van de filterelementen nodig. Dit resulteert o.a. in lagere gebruikskosten. Met HAYFLOW™ kunnen de constructeurs van nieuwe zakfiltersystemen een keuze doen voor lagere gebruikskosten of, vanwege de grotere doorstroomcapaciteit die met HAYFLOW™ mogelijk is, de maat van de filterketels verkleinen tot wel 50%. Zodoende verkrijgt U lagere investeringskosten voor het systeem.

FILTERMAT UW BETROUWBARE PARTNER


Telefoon +32-3-711.03.57 or +32-3-710.65.50
Fax +32-3-711.03.58 or +32-3-710.65.58
Adres Winninglaan 17, B-9140 Temse (Belgium)
Email info@filtermat.be
Website www.filtermat.be