Product in de kijker – AirBench

Onder het geperforeerde tafelblad van de AirBench Filtertafel bevinden zich een ventilator en een filter, specifiek geselecteerd voor uw toepassing, om rook, damp of stof uit de lucht te halen, te filteren, waarna de schone lucht aan de onderzijde van de filtertafel teruggevoerd wordt naar de werkplaats.
De ventilator van de AirBench Filtertafel wordt op een vaste snelheid of variabele snelheid (indien een snelheidsregelaar aanwezig is) gebruikt om de verontreinigde lucht naar binnen te zuigen en door de filters te voeren, waardoor het werk of het proces op het oppervlak van de tafel ongestoord door kan gaan.

werktafel met afzuiging

Toegang tot de Filters

Deze units kunnen gebruik maken van diverse filter configuraties, dit  voor vele toepassingen, stofverwijdering, rook, enz..
Deze filters zijn zeer gemakkelijk toegankelijk, dit om  eventueel de filters te reinigen of te vervangen.

Airbench onderdelen

VOOR DE JUISTE KEUZE CONTACTEER ONS.